Salonul “Delia Creativ”,
fabrica de frumuseţe!

Deschis în anul 2005, salonul nostru se bucură de o lungă tradiţie şi de o echipă stabilă şi experimentată. Pe o suprafaţă de 80 mp, avem patru cabinete – coafor (3 posturi), manichiură (2 posturi) şi două de cosmetică – amenajate modern şi complet utilate. Cu multă dăruire şi pasiune pentru frumos, am reuşit să facem din “Delia Creativ” o adevărată “fabrică de frumuseţe”, fiind unul dintre cele mai apreciate şi mai accesibile saloane de înfrumuseţare din Bucureşti.

TRADIŢIE & EXPERIENŢĂ

SIGURANŢĂ & RESPECT

Sterilizarea truselor,
peste standarde!

Prima noastră grijă este sănătatea celor care ne trec pragul. De aceea, dezinfectarea şi sterilizarea tuturor instrumentelor sunt realizate la standarde medicale. Pentru cele folosite la manichiură şi pedichiură, utilizăm sterilizatorul “TAU STERIL 2000” la o temperatură de 200°C, destinat instrumentarului din cabinetele stomatologice. De asemenea, dezinfectarea periilor, pilelor şi frezelor o facem prin metode fizice şi chimice după fiecare folosire.

Produse profesionale
testate de noi!

Ne place să credem că muncă noastră este o artă şi, ca orice artişti, încercăm să folosim cele mai bune şi mai variate materiale. Toate produsele profesionale sunt testate mai întâi de noi şi apoi le alegem doar pe acelea care dovedesc o calitate superioară de folosinţă şi rezistenţă. Nu facem compromisuri şi nici nu scădem standardele, pentru că ne respectăm munca şi rezultatele. Iar opera finală arată aşa cum trebuie!

DIN GRIJĂ PENTRU FRUMUSEŢE

© Delia Creativ 2017